Zeekraal is gebouwd in 1961. Het huis staat  in de duinen 8 km van West-Terschelling waar de boot aan komt. Zeekraal is oorspronkelijk gebouwd als familiehuis voor de Familie Kroon. Het 5 - 6 persoons huis staat hoog op een duin. De Zeekraal staat aan de rand van het zomerhuizen gebied en heeft een mooi uitzicht. Op het ruime eigen terrein bevinden zich naast de duintjes: volop rozenstruiken en dennenbomen waardoor u veel privacy geniet!

Aan de oostkant heeft u uitzicht over een mooi stuk natuurgebied richting Midsland aan Zee. Hier broeden volop vogels. Rondom het huis ziet u regelmatig konijntjes, een egel, fazanten en andere vogels.

 

Het is maar 250 meter lopen naar het strand waar u nog heerlijk de ruimte heeft. Op heel Terschelling zijn de duinen vrij toegankelijk zodat de kinderen heerlijk in de duinen kunnen spelen, maar u kunt zelf natuurlijk ook lekker in de duinen liggen als het op het strand te hard waait!

 

 

 

De ruime woonkamer met vrij uitzicht richting west-Terschelling. Met Ziggo-tv abonnement met filmkanalen en Chromecast en snel internet. Naast de centrale verwarming heeft Zeekraal een gezellige  gashaard. Met warme chocolademelk of een glaasje wijn in de vlammen staren.

De uitgebreide keuken met oven, vaatwasser en koelkast met vriesvak. Volop kruiden aanwezig.

Slaapkamer met aangrenzende badkamer gescheiden met schuifdeur. 

Badkamer met automatische ventilatie / afzuiging. Haar föhn aanwezig.

Toilet

Slaapkamer met stapelbed ( 200cm x 90 cm) en wastafel met warm en koud water. 

Deze eenpersoonskamer voldoet in het geval van kleine kinderen of echte liefde prima als 2 persoons kamer.

Het bed is 200 cm lang maar 120 cm breed, een twijfelaar dus. De kamer heeft een eigen wastafel met warm en koud water en een kast. 

Op het ruime terrein is een grote schommel en genoeg ruimte voor kleine kinderen om te spelen. Er zijn genoeg verstopplekken.

Op het terras op het zuiden een ruime loungebank met heerlijke kussens.

Op het terras een bank / zonnebank met verstelbare leuning! Tip... op tijd zonnebrand smeren!

In het onderhuis vindt u de kussens voor de terrasbanken, de wasmachine en strijkbenodigdheden, en het kinderbedje en de kinderstoel. Daarnaast is de tweede douche vooral handig als u 's zomers zanderig van het strand komt.

 

Wintertip! Zeekraal is ook in de winter te huur! Heerlijk na een strandwandeling nagenieten met een glaasje voor de gezellige gas/sfeerhaard met echte vlammen. In de winter is het erg rustig op het eiland en de natuur ziet er heel anders uit. Dus als je goed tot rust wilt komen, dan gaat dit hier zeker lukken. En als het gesneeuwd heeft, is het helemaal fantastisch. Er zijn dan veel paarden met arrensleeën onderweg die een leuk geluid maken met hun belletjes.